<p><strong>MEGA KIÁRUSÍTÁS:</strong> legjobb ajánlataink itt!</p> <p><strong>MEGA KIÁRUSÍTÁS:</strong> legjobb ajánlataink itt!</p>

MEGA KIÁRUSÍTÁS: legjobb ajánlataink itt!

Vásárlás

Iskolai hátizsákok

Kedvezmény

Iskolaszerek széles választékát találja nálunk.

Válasszon az iskolatáska szettek, iskolai hátizsákok és iskolai kiegészítők közül gyorsan és egyszerűen szín, márka, minta vagy terméktípus szerint.

Kedvezmények megjelenítése
alt=

Iskolai hátizsák Avengers kék

Paso

Árengedmény 15 %
alt=

Iskolai hátizsák Focitorna

Paso

alt=

Iskolai hátizsák Next level

Paso

Árengedmény 9 %
alt=

Iskolai hátizsák Navy

Paso

Árengedmény 48 %
alt=

Hátizsák HD-56

Head

Árengedmény 55 %
alt=

Hátizsák HD-58

Head

Árengedmény 29 %
alt=

Hátizsák HD-65

Head

Árengedmény 48 %
alt=

Hátizsák HD-72

Head

Árengedmény 55 %
alt=

Hátizsák HD-76

Head

Árengedmény 25 %
alt=

Hátizsák HD-85

Head

Árengedmény 29 %
alt=

Hátizsák HD-90

Head

Árengedmény 25 %
alt=

Hátizsák Light Roses

St.Majewski

alt=

Hátizsák Orange Neon

CoolPack

alt=

Hátizsák Flock Camo kék

CoolPack

Stílusos iskolai hátizsákok gyerekeknek és tiniknek

A minőségi iskolai hátizsákok alapja az ergonomikusan kialakított hátlap, illetve az állítható váll hevederek. Közkedvelt és praktikus kiegészítő a mellkasi heveder, amely biztosítja a hátizsák helyes fekvését a háton. Az iskolai hátizsákok lehetnek egy- vagy több kamrások. A diákok díjazzák a notebook zsebet és a fülhallgató kimeneti nyílást. A kisdiákok a Cars és Minions mesék motívumaival ellátott hátizsákokba és zsákokba szeretnek bele. Nagy népszerűségnek örvendenek az egységes dizájnú iskolai szettek. Az idősebbek a legendás Star Wars vagy a dizájnos dolgokat részesítik előnyben, melyet például EKO papírból készült hátizsákok kínálnak.

Hátizsákok a szabadidei aktivitásokhoz

Edzőterembe készül, esetleg a városba, kirándulni vagy néhánynapos turisztikára? Ebben az esetben szüksége lesz egy megfelelő táskára. Az edzőtáskákban el kell, hogy férjen az edzőcipő, sport öltözék, törülköző és a kozmetika. A városba elég a kisebb táska, melynek belseje több részes. A hosszabb és nehéz túrákra vagy kirándulásokra válasszon bőséges hellyel ellátott hátizsákot, mellkasi vagy csípő hevederrel. A váll hevederek állíthatósága természetes legyen.