<p><strong>MEGA KIÁRUSÍTÁS - </strong>Akár 75%-os kedvezmények</p> <p><strong>MEGA KIÁRUSÍTÁS - </strong>Akár 75%-os kedvezmények</p>

MEGA KIÁRUSÍTÁS - Akár 75%-os kedvezmények

Vásárlás

Fizetési módok

Milyen fizetési módokat fogadunk el:

ONLINE Kártyás fizetés - a szolgáltatás ingyenes

UTÁNVÉT FIZETÉS (KÉZPÉNZBEN, FIZETÉS KÁRTYÁVAL) - a szolgáltatás díja 290,- Ft

ONLINE FIZETÉSI

INFORMÁCIÓK A GoPay FIZETÉSI KAPUN KERESZTÜL

A GoPay az online fizetések szolgáltatója, és az egyik legnagyobb online fizetési szolgáltató Csehországban és Közép-Európában. A GoPay tevékenységét a Nemzeti Bank felügyeli, és a GoPay rendelkezik a Cseh Nemzeti Bank engedélyével elektronikus pénznem kibocsátására. A GoPay megfelel a PCI DSS kártyatársaságok legmagasabb biztonsági követelményeinek a fizetési adatok kezelésekor.

A GoPay fizetési kapu gyors, kényelmes és biztonságos módszert kínál az online fizetéshez.

A fizetést közvetlenül a fizetési kapuban teljesíti a megrendelés teljesítése után, vagy az kapu átirányít az internetbankra, vagy arra az oldalra, amely megfelel a megrendelésben kiválasztott fizetési módnak. A befizetés elküldése után a GoPay e-mailt küld Önnek egy linkkel a fizetés állapotának nyomon követésére, vagy utasításokkal a befizetés végrehajtására.

A fizetéseivel kapcsolatos összes információt, beleértve a hitelkártyaszámot is, titkosított kommunikáció biztosítja, és a GoPay kezeli a PCI DSS kártyaegyesületek legmagasabb biztonsági szabványának megfelelően.