<p><strong>MEGA KIÁRUSÍTÁS!</strong> Akár <strong>77 %</strong>-os kedvezmények!</p> <p><strong>MEGA KIÁRUSÍTÁS!</strong> Akár <strong>77 %</strong>-os kedvezmények!</p>

MEGA KIÁRUSÍTÁS! Akár 77 %-os kedvezmények!

Vásárlás

Iskolai hátizsákok

Kedvezmény

Árkedvezmények iskolatáskákra és hátizsákokra az iskolába

Bemutatunk Önöknek néhány iskolatáska modellt, hatalmas árkedvezménnyel.Segítségükkel felkészíti gyermekét az iskolára, nagyon előnyös feltételek mellett.

Kedvezményes termékek megjelenítése
Árengedmény 45 %
alt=

Hátizsák HD-58

Head

Árengedmény 10 %
alt=

Hátizsák Strike Signs

CoolPack

Árengedmény 42 %
alt=

Hátizsák Orange Neon

CoolPack

Árengedmény 25 %
alt=

Hátizsák Flock Camo kék

CoolPack

Árengedmény 40 %
alt=

Hátizsák HD-97

Head

Árengedmény 60 %
alt=

Hátizsák HD-105

Head

Árengedmény 50 %
alt=

Hátizsák HD-90

Head

Árengedmény 40 %
alt=

Hátizsák HD-115

Head

Árengedmény 50 %
alt=

Hátizsák HD-198

Head

Árengedmény 44 %
alt=

Hátizsák HD-01

Head

Árengedmény 40 %
alt=

Hátizsák HD-72

Head

Stílusos iskolai hátizsákok gyerekeknek és tiniknek

A minőségi iskolai hátizsákok alapja az ergonomikusan kialakított hátlap, illetve az állítható váll hevederek. Közkedvelt és praktikus kiegészítő a mellkasi heveder, amely biztosítja a hátizsák helyes fekvését a háton. Az iskolai hátizsákok lehetnek egy- vagy több kamrások. A diákok díjazzák a notebook zsebet és a fülhallgató kimeneti nyílást. A kisdiákok a Cars és Minions mesék motívumaival ellátott hátizsákokba és zsákokba szeretnek bele. Nagy népszerűségnek örvendenek az egységes dizájnú iskolai szettek. Az idősebbek a legendás Star Wars vagy a dizájnos dolgokat részesítik előnyben, melyet például EKO papírból készült hátizsákok kínálnak.

Hátizsákok a szabadidei aktivitásokhoz

Edzőterembe készül, esetleg a városba, kirándulni vagy néhánynapos turisztikára? Ebben az esetben szüksége lesz egy megfelelő táskára. Az edzőtáskákban el kell, hogy férjen az edzőcipő, sport öltözék, törülköző és a kozmetika. A városba elég a kisebb táska, melynek belseje több részes. A hosszabb és nehéz túrákra vagy kirándulásokra válasszon bőséges hellyel ellátott hátizsákot, mellkasi vagy csípő hevederrel. A váll hevederek állíthatósága természetes legyen.