<p><strong>MEGA KIÁRUSÍTÁS - </strong>Akár 75%-os kedvezmények</p> <p><strong>MEGA KIÁRUSÍTÁS - </strong>Akár 75%-os kedvezmények</p>

MEGA KIÁRUSÍTÁS - Akár 75%-os kedvezmények

Vásárlás

3D hátizsákok

Kedvezmény

Iskolaszerek széles választékát találja nálunk.

Válasszon az iskolatáska szettek, iskolai hátizsákok és iskolai kiegészítők közül gyorsan és egyszerűen szín, márka, minta vagy terméktípus szerint.

Kedvezmények megjelenítése
Sajnos itt nem találtunk olyan terméket, amely megfelel az Ön igényeinek

Ismerje meg a gyerek 3D hátizsákokat

A gyerek 3D hátizsákok manapság rendkívül menők. A hátizsákok erősek és stabilak. Általában egy kamrából állnak, oldalsó zsebbel. Ezért inkább táskák, melyek iskolai kirándulásokra alkalmasak. 3D hátizsákokat csak abban az esetben volna szabad iskolába hordani, ha nem visznek benne tanszereket. Például, ha színházba, cirkuszba vagy előadásra készülnek, az ivópalack, tízórai, esernyő és pénztárca lazán elférnek bennük. A hátizsákok állítható váll hevederekkel vannak ellátva, és markolattal a kézben való hordáshoz. Trendinek számítanak, hasonlóan a zsákokhoz.

3D hátizsákok, melyeket imádnak a gyerekek

A 3D hátizsákok az ismert mesék motívumaival lopták be magukat a gyerekek szíveibe. Legnépszerűbb a Minions, Star Wars és a Frozen. A képek a hátizsákok rendkívül valósághűek. Sokszor olyan a benyomásuk, hogy elég egy darabka a hátizsákból és megelevenednek. Rövid 3D élmény! Ha örömet szeretne szerezni csemetéjének, válasszon 3D hátizsákot, mely illeni fog az iskolai szetthez vagy a Minions, Star Wars és egyéb figurákkal ellátott iskolai hátizsákkal.